Over dreamteam en vampierenAls je gestresseerd bent en weinig energie hebt, is het van belang dat je omringd wordt door de juiste mensen. 

Stel je DREAMTEAM samen. 

Je dreamteam zijn de mensen die je kracht geven, die je stimuleren in het doel dat je wilt bereiken. Je dreamteam geeft je energie. Alles wat je energie geeft, brengt je vooruit in de verandering die je wilt doorvoeren. Ook je sportieve veranderingen. Je dreamteam, daar horen je functionele vrienden bij. 

Het zijn je kinderen die supporteren aan de zijlijn van de wedstrijd. Je man die kookt terwijl jij een rondje gaat joggen. Je vrouw die op de kinderen past terwijl jij ‘s zondags een fietstocht maakt. Kies de vrienden die je door dik en dun steunen in je sportieve zoektocht en jou de kracht geven om door te zetten. Dat is je dreamteam.


Laat de VAMPIEREN links liggen. 

Activiteiten en mensen die energie van je zuigen zijn bloedzuigers, vampieren. Zij die je van je echte waarden en echte prioriteiten wegbrengen.  Vrienden die je een beetje uitlachen als je hen vertelt over je training. 

Partners die jouw sportieve keuzes niet begrijpen en niet steunen. Etentjes van vrienden waar overmatig  gedronken wordt. Werkverplichtingen met veel eten en weinig beweging. Die dingen kan je best even onder de loep nemen en kijken waar je kan schrappen. 

Makkelijk? Nee. 
Nodig? Ja.Reacties